Sfeervolle lofts te huur

De Linde heeft zes typen lofts: type D, E,  F, G, H & I allemaal te vinden op de eerste verdieping. De lofts zijn royaal opgezet met een gebruiksoppervlakte van 90 tot 135 m². De hoogte van 3.20 tot 3.40 meter en de mooie open ruimte bieden alle vrijheid om er je eigen stek van te maken.

Type D

Loft type D bestaat uit een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, badkamer, aparte toilet en inpandige berging. De huurwoningen hebben een grootte van 108 m² / 112 m².

108 m2

Woonoppervlakte

1

Slaapkamers

Bekijk loft

Type E

Ook loft type E heeft een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, badkamer, aparte toilet en inpandige berging. De slaapkamer is anders ingedeeld dan loft type D. De huurwoningen hebben een grootte van 109 m² / 112 m².

109 m2

Woonoppervlakte

1

Slaapkamers

Bekijk loft

Type F

Van loft type F is er maar eentje. De hoekwoning heeft een extra raam gevel in de woonkamer, voelt daarmee extra ruim en licht en heeft een prachtig uitzicht. Loft type F beschikt bovendien over een extra hobbykamer, bereikbaar vanuit de woonkamer. De totale grootte van deze huurwoning is 135 m².

135 m2

Woonoppervlakte

2

Slaapkamers

Bekijk loft

Type G

Ook loft type G heeft een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, badkamer, aparte toilet en inpandige berging. De woning is bijna identiek aan loft type E, alleen de positionering van het toilet is anders. De huurwoningen hebben een grootte van 109 m² / 112 m².

109 m2

Woonoppervlakte

1

Slaapkamers

Bekijk loft

Type H

Van loft type H is er maar eentje. De hoekwoning heeft een extra raam gevel in de woonkamer, slaapkamer & badkamer, en voelt daarmee extra ruim en licht. Loft type H beschikt bovendien over een balkon van 15 m2, bereikbaar vanuit de woonkamer. De totale grootte van deze huurwoning is 102 m².

102 m2

Woonoppervlakte

1

Slaapkamers

Bekijk loft

Type I

Van loft type I is er maar eentje. Deze woning heeft een extra raam gevel in de slaapkamer en voelt daarmee extra ruim en licht. Loft type I beschikt bovendien over een balkon van 15 m2, bereikbaar vanuit de woonkamer. De totale grootte van deze huurwoning is 92 m².

92 m2

Woonoppervlakte

1

Slaapkamers

Bekijk loft
Icon De Linde Asten