Luxueuze huurappartementen

De Linde heeft drie typen appartementen: type A, B en C, allemaal te vinden op de eerste verdieping.
Alle appartementen zijn groots en modern opgezet en beschikken over een riant, deels overkapt en verlicht terras op het zuiden. De totale gebruiksoppervlakte varieert van 124 tot 172 m², met een hoogte van 3.20 tot 3.40 meter.

Type A

Appartement type A bestaat uit een woonkamer met open keuken,
twee slaapkamers, een badkamer, aparte toilet en inpandige berging.
Het appartement heeft een heerlijk privéterras van 28 m², op het zuiden gelegen. De huurwoningen zijn 124 m² groot, inclusief terras.

124 m2

Woonoppervlakte

2

Slaapkamers

28 m2

Balkon

Bekijk appartement

Type B

Ook appartement type B heeft een woonkamer met open keuken,
twee slaapkamers, een badkamer, aparte toilet en inpandige berging.
De extra oppervlaktemeters komen ten goede aan de woonkamer en de grote slaapkamer. Ook dit appartement heeft een heerlijk privéterras van 28 m² op het zuiden. De huurwoningen zijn 135 m² groot, inclusief terras.

135 m2

Woonoppervlakte

2

Slaapkamers

28 m2

Balkon

Bekijk appartement

Type C

Van appartement type C is er maar eentje. De woonkamer is twee keer zo groot als de woonkamer van type A en B. Dit appartement heeft bovendien een extra voorraadruimte grenzend aan de woonkamer. Vanuit de grote slaapkamer wandel je via de inloopkast direct naar de badkamer, die met een schuifdeur af te sluiten is. De tweede slaapkamer is ruimer dan die van typen A en B. De totale oppervlakte van deze huurwoning is 172 m² inclusief het privéterras van 28 m² op het zuiden.

172 m2

Woonoppervlakte

2

Slaapkamers

28 m2

Balkon

Bekijk appartement
Icon De Linde Asten