Welkom thuis

Van appartement type C is er maar eentje. De woonkamer is twee keer zo groot als de woonkamer van type A en B. Dit appartement heeft bovendien een extra voorraadruimte grenzend aan de woonkamer. Vanuit de grote slaapkamer wandel je via de inloopkast direct naar de badkamer, die met een schuifdeur af te sluiten is. De tweede slaapkamer is ruimer dan die van typen A en B. De totale oppervlakte van deze huurwoning is 172 m² inclusief het privéterras van 28 m² op het zuiden.

Eersteklas design

Keuken

De keuken is met een vaatwasser, koelkast, combimagnetron, inductiekookplaat, afzuigkap en rvs spoelbak fraai afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Blikvanger: een chic vrijstaand keukeneiland.

Badkamer

In de badkamer vind je een inloopdouche, dubbele wastafel met spiegel en een wastafelmeubel. Vloerverwarming zorgt voor extra comfort.

Vloer

De woningen worden opgeleverd met een pvc vloer met houtmotief; een eigentijdse, warme en neutrale basis voor iedere interieur smaak.

Slim en comfortabel wonen

Airco en vloerverwarming

Hete zomer? Geen probleem. Alle woningen zijn voorzien van een aircosysteem dat in de zomer kan koelen en in de winter verwarmt. Ook aanwezig: vloerverwarming in de badkamer én woonkamer, aan de raamzijde.

Geef om groen

Bij De Linde geven we om groen. Het complex is daarom uitgerust met zonnepanelen, en doordat de klimaatinstallaties voldoen aan de laatste energiezuinige technieken, zijn de energielasten lager dan van een vergelijkbare woning met traditionele verwarming. In de woning zijn geen radiatoren aanwezig en er is geen gasaansluiting. De groene beplanting op de terrassen van de appartementen zorgt voor sfeer, maar verbetert ook de ventilatie en luchtkwaliteit.

Ventilatie

Elke woning is voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Elektrische lichtkoepels in de slaapkamer zorgen voor zowel daglicht als ventilatie. Een regensensor laat de koepel bij regen automatisch sluiten.

Deurbel met camera

Iedere woning heeft een deurbel met camera. Deze videofoon bestaat uit een zoemer, telefoonhoorn, kleurenmonitor en deuropener-installatie.

Slim slot

Nooit meer je sleutels kwijt en op afstand de deur openen voor een ander: het unieke en veilige slimme slot van de woning kun je zelfs met je smartphone openen.

Interesse in deze woning?

U kunt zich inschrijven middels het inschrijfformulier op de website, telefonisch of per email. We houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen. Naar verwachting worden de loftwoningen in mei/ juni 2020 opgeleverd en de appartementen rond de zomervakantie 2020.

Inschrijven

Icon De Linde Asten